Endast några timmar kvar till avspark till returmatchen mellan lagen på Swedbank Stadion. En match där hemmalaget insett att det här är över och väljer i dagens match att vila lite spelare inför kommande matcher i Allsvenskan. Kommer att plocka en dubbel med låg insats.

  • Match: Malmö – Swansea 
  • Spel: Under 3,5 kort & Swansea +o,5 (hörnor)
  • Odds: 3,61 @ Bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:45

I den första matchen på Liberty Stadion var det inte så mycket snack om vem som var det bästa laget. Trots en helt okej insats från bortalaget tillskrevs slutresultatet 4-0 till Swansea och givetvis är det de som kommer att avancera vidare till nästa och sista kvalrunda. Som jag var inne kommer Malmö att vila lite slitna spelare vilket säger lite om att troligen kommer det vara lite träningsmatch över det hela ikväll. För en vecka sedan blev det fyra gula kort och då var det ändå en smått galen italiensk domare samt att dubbelmötet, som sagt, levde då.

Kvällens domare har Holland som sin nationalitet och enligt statistiken känns det som en herre som håller i korten relativt mycket. Det är ungefär i varannan match som Serdar Gözübüyük passerar den här linan. Att han då ska ta och göra det i kvällens match när det inte lär smälla speciellt mycket känns ganska osannolikt faktiskt. 

Infor-Malmo-FF-Swansea

Nästa spel i den här dubbeln är att Swansea inte förlorar hörnstatistiken, vilket känns relativt tryggt, det också. Av vad jag har lyckats läsa mig till så startar Michael Laudrup med bästa möjliga startelva, förutom Shelvey och så är Hernandez fortsatt skadad. Senast slutade det 3-2 i hörnor till Swansea, och när man troligen återigen kommer att vara spelförande känns det väldigt sannolikt att spelet sitter.

                                                                                                                                                           

Väljer att påbörja sammanfattningen då det börjar närma sig matchstart. Då matchen redan är avgjord och den redan har tappat sin gnista samt att det här heller inte är några fysiska, känns det spelvärt med under 3,5 kort till oddset 1,90. Trots att bortalaget inte behöver attackera känns det även vettigt att spela att man inte förlorar hörnstatistiken, och det betalar också 1,90x pengarna. Det innebär att vi har en dubbel att spela som ger 3,61, som tas med en låg insats.

/Mikel