Ja då var det alltså dags för Zlatan Ibrahimovic återkomst till Malmö där han en gång startade sin karriär för att sedan gå vidare ut i Europa, ja kommentarer överflödiga känns det som. Malmö har avslutat sin säsong sen 1 månad tillbaka cirka medan Paris SG är uppe i sin säsong. Paris SG jagar också den där första platsen så jag tror inte man kommer hit för att slappna av direkt utan man går helt klart för seger och vist är det så att Zlatan får göra mål, känns ju solklart på något sätt.

  • Malmö – Paris SG
  • Spel: Zlatan Ibrahimovic målskytt
  • Odds: 1.78 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Malmö har som bekant avslutat sin säsong, ja förutom Champions League då men det ar ett tag sen man spelade en riktig tävlingsmatch så visst fan spelar sånt roll när man ska gå upp mot en gigant som PSG. Hemma är man dock bra men precis som mot Real Madrid hemma så kommer man med all sannolikhet förlora den här. Och ja jag tjatar om det igen flåset är sämre än för någon månad sen vilket kan vara förödande denna kväll.

Sen att man har mittbacken Kari Arnason avstängd är ju knappast något positivt då han varit en av de bättre sen i somras. Klart avbräck i backlinjen. Mål kommer man släppa in tror jag bestämt. Och släkten är värst brukar det heta.

Malmö    paris

Paris SG kanske må vara ur fokus på grund av det hemska som hände i Paris för lite över en vecka sedan. Men man spelade faktiskt en match nu i helgen som man vann med 1-2 på bortaplan där man bänkade en del spelare. Nu tror jag man kommer komma med ett bättre lag för att ta 3 nya poäng i kampen om förstaplatsen i gruppen. Och ja det är Zlatan Ibrahimvoc i hemkomst också så det är en speciell match för honom. Men vi såg ju i EM-Playoffen vilken form han är i just nu. Han gjorde inget mål i helgen, men spelade dock fram till ett.

Men är det inte så att hans största fokus ändå låg vid den här matchen och allt vad det innebär. Han gjorde heller inget mål i hemmamatchen mot Malmö så nu tror jag det är dags för Zlatan att kliva fram i sin hemstad och visa vad han kan återigen. Tror inte han missar nätmaskorna denna afton, han bara gör mål helt enkelt.

———————————————————————————————————————————————————-

Malmö är utan tävlingsmatch på ett bra tag nu och man möter ett Paris SG som går för 3 poäng. Zlatan Ibrahimovic är i storform vilket vi såg mot danmark i EM-playoffen. Tillbaka i sin hemstad igen och efter att ha misslyckats göra mål senast lagen möttes i Champions League så tror jag han gärna vill göra ett inför Malmö-fansen. Jag spelar Zlatan Ibrahimovic som målskytt till oddset 1.78. Insatsen är väldigt hög. Jobba!

/ L’orso