Malmö vann gruppen tämligen enkelt till slut vilket inte var något oväntat. nu möter man Norrköping som ju var fjolårets stora överraskning. Men dom har varit lite upp och ner hittills i år. Det ska sägas att Malmö har full motivation och går hårt för att vinna cupen då det ger en plats i Europa League. Men man ska såklart inte räkna ut Norrköping som har ett bra grundspel och farliga offensiva spelare. Men tror dock Malmö som gjort det väldigt bra offensivt på slutet fortsätter ösa på här.

  • Malmö – Norrköping
  • Spel: Malmö över 1.5 mål
  • Odds: 1.61 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 14.30

Malmö ser riktigt bra ut just nu där vi har flera spelare som övertygar. Man vann samtliga matcher i gruppen, och man möter nu svenska mästarna Norrköping. Såklart ett tufft test. Men jag tycker ändå Malmö ska vara favoriter här för så bra är man. Nyförvärvet Christensen på mittfältet har varit riktigt bra sen han kom och kommer bli giftig offensivt. Även Kjartansson där framme med Rosenberg kommer bli giftig, även om han brände en hel del senaste, men han sätter dom nu istället(?). Och då finns det även Lewicki, Berget, Rodic, Molins osv osv. Ja det är ett klasslag Malmö har. Sen ska man även komma ihåg att man är tokmotiverade till att vinna cupen så det är inget nonchalant Malmö vi kommer få se. Nej man vill vinna cupen då det är enda chansen till att spela i Europa denna säsong eftersom man bommade förra året.

Här stryker vi mittbacken Rasmus Bengtsson som har skadeproblem, annars ser det bra ut i Malmö.

Malmö    norrköping

Norrköping har blandat och gett mycket under försäsongen och i cupen. Man kommer senast från ett 1-1 resultat hemma mot Jönköpings Södra vilket inte imponerar så mycket. Man går inte lika mycket för att vinna cupen som Malmö gör vilket gör att jag tycker man tappar några procent i jämförelse. Tycker fortfarande inte man är i allra bästa trim utan där kommer man vara när Allsvenska drar igång om mindre än 1 månad. Mycket som talar emot Norrköping även om dom inte ska underskattas helt såklart. Men Malmö har kvalité på hela planen och man har sett bra ut offensivt och där kommer man få det jobbet vill jag lova i Norrköping.

I bortalaget så stryker vi ordinarie målvakt David Mitov Nilsson som är borta sen tidigare. Sen är backen Falk Olander och nye centrale mittfältaren Eric Smith också borta. Tränare Janne Andersson har sagt att laget måste bli jämnare, och blir man inte det per omgående så tror jag absolut inte att man klarar att enbart släppa in max 1 mål utan då lär det trilla in fler bollar.

——————————————————————————————————————————————————————

Malmö har spelat bra offensiv fotboll och man tar cupen otroligt seriöst då det är deras sista chans att spela i Europa. Som man ju gör ifall man vinner cupen. Man har riktigt bra offensivt med flera formstarka spelare. Norrköping har varit lite för mycket upp och ner vilket gör att jag går emot dom. Men vågar inte riktigt spela raka 1a då Norrköping har hög kapacitet ifall allt stämmer för dom. Ordinarie målvakt fortfarande skadad, tungt avbräck såklart. Jag spelar Malmö över 1.5 mål till oddset 1.61. Insatsen är hög. Jobba MFF!

/ L’orso