När det är endast dryga timmen kvar till avspark har jag fått upp ögonen för ett spelobjekt i en U21-match där det för båda lagen luftas en hel del intressanta namn. Jag tycker att oddsen känns lite väl ojämna och går därför in med en insats strax under medel på ett dubbelchansspel.

  • Match: Malmö FF U21 – Kalmar U21
  • Spel: Malmö FF +0,5
  • Odds: 1,85 @ Bet365 
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:00

Det har spelats elva stycken matcher i den här U21-serien som lagen tillhör. För tillfället befinner sig lagen på den nedre regionen av tabellen, där det endast skiljer en poäng mellan lagen eftersom Kalmar har 13 inspelade medan dagens hemma lag har 12. Så långt inga stora skillnader lagen i mellan, och det tycker jag heller inte man kan skymta om vi tittar till trupperna.

Som jag var inne på är det två trupper där det sett till namnen finns en del kvalitéer. För Kalmars del så är det troligen spelare som Jonatan Ring, Sebastian Andersson, Nenad Djordjevic och Tobias Eriksson som ska stå för den då. Väldigt skadedrabbade spelare, men likväl duktiga spelare på den här nivån. Annars är Kalmartruppen inte speciellt namnkunnig, då den bortsett från denna består av relativt okända herrar samt unga spelare. Här är hela truppen som rest ner till Malmö:

Axel Rosling, Sebastian Andersson, Tobias Eriksson, Jonatan Ring, Sebastian Ramhorn, Johan Ramhorn, Anton Agebjörn, Archford Gutu, Ismael, Filip Sachpekidis, Gunnar Lundqvist, Mattias Pavic, Lars Cramer, Nenad Djordjevic

Går vi vidare till Malmö har vi faktiskt hela tio spelare som, än om i varierad grad, känt på allsvensk fotboll den här säsongen. Det mest anmärkningsvärda är att Filip Helander, som gör comeback efter sin knäskada, bildar mittbackspar tillsammans med nyförvärvet Johan HammarRobin Olsen, Simon Kroon, Benjamin Fadi och Petar Petrovic är andra intressanta namn, som gjort bra ifrån sig i tidigare matcher. Malmös trupp i sin helhet:

Robin Olsen, Sixten Mohlin, Pa Konate, Filip Helander, Johan Hammar, Erdal Rakip, Petar Petrovic, Simon Kroon, Benjamin Fadi, Marcus Haglind-Sangré, Jonatan Ekendahl, Eric Pärsson, Victor Wernersson, Emil Kjelker, Flamur Tafilaj, Jesper Rindmo, Mirza Halvdadzic

                                                                                                                

Det är uppenbarligen jämnt lagen i mellan sett till tabellen, och tycker även att det är det sett till dagens trupper. När det dessutom är Malmö som sitter på hemmafördelen tvekar jag inte på att kasta in en relativt hög summa i det här sammanhanget. Väljer att hålla nere insatsen på grund av att det alltid är ovisst med spelarnas inställning i sådana här matcher.

/Mikel