All press ligger på Malmö och man behöver tre poäng ikväll, Kalmar har inte varit stabila borta. Häng med.

Malmö FF – Kalmar FF
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.10 Unibet
Spelstopp: 2011-06-20 19:00

Malmö har pressen på sig sedan man inte riktigt fått dom resultat man velat ha senaste tiden. Nya tränaren Norling gjorde sin första match senast då man förlorade borta mot AIK, detta gjorde att pressen ökande ännu mer på både laget och tränaren. Man behöver visa positiva resultat nu för att kunna slappna av en stund och i och med lagets tuffa spelschema här framöver. 1-2-2 på om fem senaste och i tabellen ligger man på en nionde plats.

Kalmar som gått bättre än väntat senaste tiden har gjort det bra, laget har 3-1-1 på dom fem senaste och i senaste matchen fick man bara 0-0 hemma mot Gefle, ett resultat som borde ha sett annorlunda ut. I tabellen ligger man på en fin femte plats. Kalmar har varit riktigt stabila hemma medans man varit något svajiga på resande fot även om det börjar se bättre ut borta också.

Malmö saknar Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic och Johan Dahlin.

Kalmar får klara sig utan Alban Dragusha och Daryl Smylie.

Kalmar har inte varit stabila borta, Malmö har pressen på sig och brukar normalt prestera bättre när man har pressen på sig. Laget är fullt av spelare som i dessa situationer inte går och gömmer sig utan istället kliver fram. Malmö är heltaggat ikväll och frågan är om Kalmar orkar hänga med, jag tror inte det och tar med ettan på kupongen.

Lycka till.