Gefle har varit ett spöke för många lag denna säsong, kan Malmö besegra detta spöke? Häng med.

Malmö FF – Gefle IF
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.55 Expekt
Spelstopp: 2011-06-23 19:00

Malmö tog en viktig seger senast mot Kalmar och vinsten var lika viktig för laget som för tränaren Norling personligen. Det är jämt mellan plats 1-8 i tabellen och plockar man full pott har man chans att snabbt avancera i tabellen. Malmö har 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på åttonde platsen endast fem poäng bakom tabellettan och största rivalen Helsingborg. 4-0-2 hemma denna säsong.

Gefle tuffar på och man är obesegrade på dom fem senaste med 2-3-0, man har inte släppt ett enda mål bakåt på dom fem senaste matcherna, en svit som någon gång tar slut. I tabellen ligger man på en femte plats. Gefle har visat gång på gång att man inte är någon slagpåse i Allsvenskan och att man kan störa till och med dom bästa lagen. Man ska aldrig underskatta Gefle som är ett av dom värsta lagen att bedöma formen på.

Malmö saknar Jasmin Sudic, Johan Dahlin, Jiloan Hamad och Jeffrey Aubynn.

Gefle saknar Hjalmar Ohagen, Daniel Leino och Pär Asp.

Malmö vet hur man besegrar Gefle och trots att Gefle har ett tight försvar och gärna ligger och väntar på en chans att kontra tror jag inte att man kommer att kunna stå emot i 90 minuter mot Malmö. Malmö kommer att få hål på Gefle och sviten tar slut här. Malmö kommer med ett nytt självförtroende i laget efter senaste segern och en match som denna är en match man bara måste vinna om man ska vara med och slåss om titeln i år igen. Ettan tas med på kupongen.

Lycka till.