Oviss match på Mallorca när hemmalaget gästas av Real Sociedad. Jag låter bli 1×2 spelet här och kör istället på ett målspel som känns bra. Haka på!

  • Match: Mallorca – Sociedad
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Mallorca har öppnat ligan väldigt starkt med en vinst och ett kryss, vinsten kom hemma mot Espanyol (2-1) och krysset borta mot Malaga (1-1). Man har en glödhet anfallare i form av Tomer Hemed som hittills stått för alla Mallorcas fullträffar. Men runt omkring Hemed i anfall så tycker jag även vi har ett par väldigt kapabla herrar i Victor, Nsue och Pereira. Det är i det defensiva som jag tror man kommer få problem denna säsong, främst för att man blev av med väldigt duktiga Ramis. Man har inte stärkt upp särskilt bra och dagens match blir verkligen ett prov för försvarslinjen.

Trolig startelva Mallorca:

Aouate, Navarro, Nunes, Bigas, Lopez, Nsue, Pina, Marquez, Pereira, Victor och Hemed.

Tomer Hemed är glödhet just nu.

Real Sociedad är ett lag som jag är väldigt förtjust i, främst då för de offensiva krafterna som man har i laget. Man har inlett ligan planenligt då man först fick stryk borta mot Barcelona (5-1) och sedan vann man hemma mot Celta Vigo med 2-1. Vinsten mot Celta borde varit större tycker jag med tanke på de chanser man vaskade fram, men samtidigt så släpper man även till en hel del chanser. Det är lite samma sak som i Mallorca, man har en helt klart bättre offensiv än defensiv. Spelare som Prieto, Castro, Vela, Greizmann och Agirretxe kommer göra mål på de flesta lagen i primera division, men tyvärr håller inte defensiven samma klass.

Trolig startelva Sociedad:

Bravo, Estrada, Ansotegi, Gonzalez, La Bella, Bergara, Illarramendi, Prieto, Vela, Greizmann och Agirretxe.


Två offensiva lag som har svagheter i defensiven öppnar upp för en chansrik match åt bägge håll. Finns det bara lite skärpa i avsluten så tycker jag den här har goda chanser att gå över linan 2,5 mål.

Testar även ett par målskyttespel med en slant:

Hemed gör mål – 2,90 @ unibet – 1/10 units

Vela gör mål – 4,10 @ unibet – 1/10 units

/e@sy