Mallorca har haft det svårt senaste tiden, Bilbao har spelat riktigt fint och frågan är om Mallorca kan resa sig på hemmaplan ikväll. Häng med.

Mallorca – Athletic Bilbao
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 1.68 Unibet
Spelstopp: 2011-02-14 21:00

Mallorca har endast en poäng på dom fyra senaste matcherna, man får inte spelet att stämma och laget saknar självförtroende just nu. Chocken efter 0-4 hemma mot Gijón följdes upp med 1-1 borta mot Osasuna senast. 1-1-3 på dom fem senaste och man ligger nu på en elfte plats i tabellen.

Bilbao har spelat riktigt stabilt senaste tiden och laget har gott om självförtroende just nu. Fina 3-0 hemma mot Gijón hemma senast man är nu obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0. I tabellen ligger man på en fin femte plats.

Mallorca saknar ikväll Victor, Corrales och Crespi. Bilbao har inget nytt att rapportera.

Mallorca börjar bli desperata och det är inte mycket som stämmer just nu, Bilbao har en riktigt fin form och här ska man ha fin chans till poäng ikväll. Vid vinst lever drömmen vidare om Champions League för Bilbao vilket får ses som en klar motivations faktor.

Mallorca for det nog svårt ikväll och Bilbao har blivit väl stora skrällar här. Oddset på rak tvåa står sig bra för den som vill försöka, själv nöjer jag mig med X2.

Lycka till.