Match på La Rosaleda ikväll när hemmalaget Malaga tar sig an tabelljumbon Zaragoza. Malaga är starka på hemmagräs samtidigt som Zaragoza är usla överallt. Detta kan bara sluta på ett sätt och jag lirar handikapp!

  • Match: Malaga – Zaragoza
  • Spel: Malaga -1 (3-vägs handikapp)
  • Odds: 2.25 @ expekt
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:00

Malaga har ingen överdrivet vacker rad på slutet och varvar vinster med förluster. Senast fick man stryk mot Bilbao på bortagräs med hela 3-0, något som kanske bidrog till att oddset är något större än jag förväntade mig här. Faktum är att man var det klart bättre laget mot Bilbao och kunde lika gärna vunnit matchen med 5-0 kändes det som. Man blåste heta chanser på löpande band och hade verkligen ingen lycka i avgörande lägen. Avslut på mål var 3-14 efter första halvan, då kan ni förstå hur överlägsna Malaga var. Bilbao hade 5 bra minuter och lyckades göra tre mål under dessa, man var löjligt effektiva.

Skadeläget ser allt bättre ut för Malaga och Joaquin är nu tillbaka på planen, blir han bara varm i kläderna så blir det åka av kan jag lova. Även Demichelis kommer tillbaka från avstängning idag.

Zaragoza är tokjumbo med endast 15 inspelade poäng, och man har hela 11 poäng upp till säker mark. Det luktar verkligen Segundan nästa säsong då jag inte kan se hur man ska vända på den här steken. Försvaret ser inte bra ut alls men det verkliga problemet ligger i andra änden av planen, man har förbaskat svårt att göra mål, man har bara mäktat med 18 mål på 23 matcher! Senast gjorde man en mindre bra match mot Betis som man till slut förlora med 0-2, man skapade en del chanser framåt men såg helt ihåliga ut bakåt många stunder.

Idag stryker vi Barrera som stannar hemma pga familjeskäl. Sen tror jag att Apono får avstå dagens match eftersom han kommer från just Malaga i mitten av säsongen, dock inte hundra på detta. Det är ingenting som påverkar mitt spel i alla fall.

———————————————————–

Malaga är starka på hemmagräs och har bara förlorat två matcher här under hela säsongen, dessa förluster har kommit mot Barcelona och Real Madrid, så det är väl förlåtet. Att Zaragoza skulle kunna störa här ser jag inte på kartan! Tror Malaga rinner ifrån och vinner med minst två bollar, 2.25 är bra som expekt erbjuder!

/e@sy