Hyperintressant möte på La Rosaleda när Malaga och Valencia drabbar samman. Valencia har just nu den tredje och sista CL-platsen, men just Malaga skuggar tre poäng bakom. Kan Malaga knappa in eller ska Valencia dra ifrån?

  • Match: Malaga – Valencia
  • Spel: Malaga
  • Odds: 2.25 @ betsafe
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Malaga gjorde en riktigt bra match senast mot Osasuna och borde haft med sig alla tre poäng där. Nu slutade matchen 1-1 efter en väldigt snygg kvittering från Santi Cazorlas känsliga högerfot. Hemma på La Rosaleda är Malaga väldigt svårspelade och man har statsen 11-3-3 här, vilket är väldigt imponerande. Man brukar även stänka in en hel del mål på hemmagräset och snittar nästan exakt 2 mål gjorda per match. Nu kommer man alltså upp på samma poäng som Valencia vid en vinst här, i annat fall så kan man nog glömma en direktplats till Champions League nästa säsong. Med andra ord så måste man satsa framåt här!

Saknas i hemmalaget gör skadade Mathijsen, och sedan tidigare saknas Toulalan, Baptista och Willy som är långtidsskadade.

Cazorla har visat fin form på slutet.

Valencia var ut i Europa League veckan som var och åkte på pumpen mot Atlético med 0-1, vilket innebär att man fick se sig besegrade med sammanlagt 5-2 i det dubbelmötet. Man skapade dock en del chanser framåt och borde faktiskt gjort nån balja där, men tyvärr för Valencias del så verkar inte Soldado befinna sig i sitt livs bästa form för tillfället. Sen tycker jag att Valencia visat upp lite trötthet över det hårda matchandet på slutet, då tränare Emery inte roterat allt för mycket i startelvorna.

Bortalaget får klara sig utan Canales (skadad) och Albelda (avstängd), sedan tidigare saknas även Banega.


Valencia såg som sagt lite tröttkörda ut senast mot Atlético och det är inte konstigt med tanke på hur mycket vissa har spelat. På bortagräs har man dessutom gått trögt på slutet och man har inte en bortavinst på över en månad. Ett hemmastarkt Malaga har bra chans här och jag spelar med en medelinsats.

Vi kör även 1/10 units på Cazorla som målskytt, finns till 3.50 hos unibet.

/e@sy