Vi beger oss till den spanska solkusten ikväll och ett intressant möte mellan Malaga och gästande Gijon. Malaga har en kvalplats till CL att försvara samtidigt som läget ser väldigt hopplöst ut för Gijon. Tror på överkörning här!

  • Match: Malaga – Sporting Gijon
  • Spel: Malaga -1 (3-vägs)
  • Odds: 1.85 @ betsafe
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Malaga ligger i nuläget på en fjärdeplats i ligan, vilket innebär att man får kvala till CL om man håller den platsen. Men Atlético jagar med två pinnar bakom så det vill till att man tar tre poäng ikväll. Skulle man kryssa och Atlético skulle vinna mot Villarreal så hamnar man på samma poäng, vilket innebär att Atlético går om i kraft av inbördes möten. Men jag tror inte det är något snack om att Malaga vinner den här. Man är ruskigt starka hemma på La Rosaleda och ska vinna enkelt mot Gijon!

Saknas i hemmalaget gör långtidsskadade Willy, Baptista, Toulalan och Maresca. Även Weligton missar kvällens match pga avstängning.

Cazorla vet hur en frispark ska slås..

Sporting Gijon har ett litet litet halmstrå att greppa tag i för att klara sig kvar i Primera Division. Detta går ut på att man vinner sin match mot Malaga samtidigt som både Zaragoza och Vallecano kammar hem noll poäng. Men vad dessa två lag hittar på är sak samma känner jag, för Gijon kommer inte ha en sus här mot ett motiverat Malaga. Gijon är seriens näst sämsta bortalag och har 3-3-12 på resande fot denna säsong, här kommer förlust nummer 13.

Bortalaget får klara sig utan Mendy, Hernandez, Carmelo, Eguren och Canella som alla är skadade.


Kör även ett par målskyttespel i Malaga då jag tror dom gör en 2-3 mål här.

Rondon gör mål – 2.00 @ expekt – 2/10 units

Cazorla gör mål utanför straffområdet – 5.00 @ unibet – 1/10 units

Rondon får alltid en massa lägen men är tyvärr inte särskilt effektiv utav sig. Men mot lite billigare gäng som ikväll så tycker jag att han borde pytsa dit en balja. Cazorla har en av ligans finaste fötter och har stänkt dit några riktigt snygga mål utanför boxen denna säsong.

/e@sy