Espanyol slog precis Valencia i dagens tidiga match, vilket ger Malaga ett utmärkt läge att gå om Valencia och upp på en CL-plats vid vinst idag. Man är oerhört starka hemma på La Rosaleda och jag testar ett handikappspel här.

  • Match: Malaga – Sociedad
  • Spel: Malaga -1 (asian handicap)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Malaga fick senast lite oturligt stryk mot Villarreal borta på El Madrigal. Två sena mål från Villarreal betydde att man fick vända hem med 2-1 i baken. Men på den spanska solkusten är man betydligt bättre och här har man bara förlorat tre matcher denna säsong i ligan. Med en CL-plats inom räckhåll skulle det förvåna mig oerhört om man inte skulle lösa den här uppgiften relativt enkelt.

Saknas i hemmalaget gör Kameni och Duda som är avstängda. Annars har man inga nya avbräck i laget.

Salomón Rondón - giftig anfallare i Malaga.

Sociedad har två raka kryss med sig i ryggen till den här matchen, där krysset borta mot Espanyol näst senast imponerar lite extra. Men i den matchen satte man i princip bägge sina chanser och man var inte alls värd någon poäng där. Man är även riktigt usla på bortagräs och har en inspelad poäng på sina sex senaste matcher på resande fot. Att man då skulle lyckas knipa poäng på La Rosaleda tror jag inte ett dugg på.

I bortlaget stryker vi Demidov och Ingo Martinez.


När nu Valencia åkte på stryk så finns det inte på kartan att Malaga blåser den här chansen att kliva upp på CL-plats. Detta tror jag man löser med ett par bollars marginal!

Testar även ett målskyttespel på Rondon till 2.25 hos betsafe, 2/10 units satsas.

Som vanligt är det pengarna tillbaka på asian handicap om Malaga skulle vinna med uddamålet.

/e@sy