Intressant match mellan de två formsvagaste lagen i primera division. Malaga blev senast totalt utspelade mot Barcelona på hemmagräs och är nog ruggigt revanschsugna här. Sevilla har tagit poäng i de två senaste matcherna och kryssade senast i derbyt mot Betis. Känner för ett över/under spel här!

  • Match: Malaga – Sevilla
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2.00 (unibet, expekt, bwin)
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21.30

Malaga har varit en besvikelse denna säsong och placerar sig just nu på en tiondeplats i tabellen. Man hade givetvis planerat att ligga högre upp med tanke på värvningarna man gjorde inför denna säsong. Men när skadorna på Baptista och Joaquin kom så blev Malaga rejält vingklippta. Det är två spelare som ska bära det här laget och givetvis saknas dom oerhört mycket. Man har även haft svårt att göra mål och tålamodet för van Nistelrooy borde nu vara i botten, jag personligen skulle spela med vindsnabbe Rondon istället.

Till dagens match saknar man endast långtidsskadade Baptista och Joaquin. Sedan har man även sålt iväg Apono till Zaragoza. Viktigt är att Toulalan finns tillbaka på mittfältet idag, där han antagligen kommer spela med Duda.

Sevilla har precis som Malaga gått riktigt tungt denna säsong och placerar sig en poäng före kvällens motståndare på en niondeplats. Man har haft otroligt svårt att sätta dit bollarna denna säsong trots mängder av chanser i de flesta matcherna jag sett. Negredo och Kanoute har inte alls sett lika vassa ut som man är vana vid att se dom. Men jag vet att det finns en grym kvalité hos dessa herrar, så det är bara en tidsfråga innan det lossnar rejält.

Till dagens match får man klara sig utan Fazio som är avstängd efter ett rött kort senast, även ett frågetecken för Kanoute. Men jämfört med förra matchen så får man tillbaka både Del Moral och Perotti, två spelare som är otroligt viktiga för det offensiva spelet.

——————————————————————————–

I grund och botten är detta två målglada lag som inte fått det att stämma med målproduktionen denna säsong. Inget lag är nöjda med ett kryss idag och kommer gå för en vinst för att klättra i tabellen. Tre senaste mötena mellan dessa lag i Malaga har slutat 1-2, 1-2, 2-2. Tror och hoppas på något liknande resultat idag.

Testar även två målskyttespel i matchen med en mindre slant.

Rondon gör mål – 3.00 @ unibet – 0,5/10 units

Negredo gör mål – 3.30 @ unibet – 0,5/10 units

Som vanligt pengarna tillbaka om dessa herrar inte startar matchen.

/e@sy