Malaga är starka hemma och obesegrade hittills, Real Madrid kommer på besök med stor självförtroende, bäddat för målfest?

  • Match: Malaga – Real Madrid
  • Tips: Över 1. 1,5 mål HT (Asian Hcp)
  • Odds: 1,90 @ Bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.00 22/10

Analys:

Att Malaga ligger högt upp i tabellen är ingen skräll med tanke på vilka spelare laget värvade inför säsongen. Spelare som Mathijsen, Nistelrooy, Toulalalan, Joaquin och Cazorla hämtades in. Än så länge har det betalat sig då laget ligger på en fin 6:e plats i tabellen. Formen är godkänd med 3-1-1 på de fem senaste matcherna coh dessutom går laget sällan mållösa från sina hemmamatcher. Trots att Real Madrid står för motståndet idag så tror jag att Malaga kommer att fortsätta med sitt offensiva spel, det är ändå lite prestige mellan många av spelarna som möts här ikväll.

Real Madrid går som tåget för tillfället och kommer till den här matchen med 5 raka vinster. Målskillnaden på dessa matcher är dessutom hisnande 21-3 och bara en gång av dessa fem så har det hänt att laget varit mållösa i halvtid. Dessutom verkar Real Madrids forwards vara i kalasform, Benzema börjar göra mål och C. Ronaldo gör nästan alltid mål i varje match. Även Higuain, di Maria och Kaka börjar hitta varandra bättre och bättre vilket kan göra att det blir en rolig säsong för ”Merengues” supportrar.

Oddset känns aningen högt i mina ögon och bör spelas med en måttlig insats. Observera att det är halvtid och inte fulltid som gäller för spelet.

Lycka till!
//Josef