Ikväll beger vi oss till den spanska solkusten för ett hyperintressant returmöte i den spanska cupen. Det är hemmalaget Malaga som tar sig an giganten från huvudstaden, Real Madrid. Första mötet slutade 3-2 till Real, vilket gör att Malaga har ett hyfsat utgångsläge ikväll. Har hittat ett maxspel här som måste ryggas!

  • Match: Malaga – Real Madrid
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.65 (betsafe)
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 22.00

Malaga stod för en mycket fin insats i första mötet mot Real och hade faktiskt 2-0 med sig in i halvtid, efter två snygga nickmål på hörna. Men orken fanns inte riktigt där i 90 min och man gav bort 2-2 efter en klantig hemåtpass, sedan fastställde Benzema slutresultatet 3-2. Trots detta så tycker jag att Malaga stod upp bra i matchen, något jag absolut inte trodde på förhand. Visst var det klantigt att tappa 0-2 till 3-2, men man är fortfarande bra med i matchen här. Det räcker gott och väl med en 1-0 eller 2-1 vinst för att ta sig vidare.

Till kvällens match ser det lite ljusare ut för Malaga på skadefronten. Eliseu, Camacho och Weligton är alla tillbaka efter skada och finns med i truppen. Men man har fortfarande två riktigt tunga pjäser borta i form av långtidsskadade Joaquin och Baptista.

Real Madrid repade sig snabbt efter den tunga förlusten i el clasico, efter den matchen har man fem raka vinster på kontot. Senast i ligan slog man Granada med hela 5-1, så formen verkar finnas där. Tränare Mourinho har sagt att ligan är prio ett för han och laget just nu, och ser det bara som en bonus om dom skulle avancera i cupen. Vilket låter lite som att det kommer roteras i startelvan idag.

Till kvällens match har han tagit ut en riktigt slagkraftig trupp som ska försvara sin 3-2 ledning från första mötet. Endast Sahin och Granero lämnas utanför truppen.

———————————————————————-

Visst talar ganska mycket för att Real Madrid ska krångla sig vidare från detta möte, men jag tror absolut inte man får någon resa i första klass på vägen dit. I första mötet kunde Malaga gott och väl fått med sig ett kryss om man inte bjudit på ett mål. Casillas såg inte alls bra ut i kassen och kom ut riktigt dåligt på hörnmålen. Malaga har en tillräckligt stark trupp för att kunna störa Real ordentligt idag, och jag tror man stänker in minst ett mål bakom Casillas. Att sedan Real Madrid gör mål ser jag som en självklarhet, man har inte gått mållösa sedan 0-0 matchen mot Racing den 21/9.

Får även lov att testa 1/10 units på Malaga DNB (draw-no-bet) till skyhöga 6.25 hos Betsson. Insatsen återbetalas om det blir kryss.

/e@sy