Match på La Rosaleda i helgen när Real Betis gästar Malaga. Det här oddset kommer garanterat att sjunka så passa på att hugga det nu!

  • Match: Malaga – Betis
  • Spel: Malaga
  • Odds: 1,83 @ ladbrokes
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Malaga är obesegrade efter fem omgångar av la liga och ligger på en fjärdeplats just nu med 11 inspelade poäng. Man vet faktiskt inte hur det känns att förlora då man har fem vinster och tre kryss på sina åtta tävlingsmatcher i år. Det är inte ett lag som öser in mål direkt och i ligan har man målskillnaden 6-2. Det är främst försvarsspelet som man lever gott på för tillfället och det är inte många bollar som tar sig förbi den oerhört stabila backlinjen. När man dessutom har laddat på lite offensiv kraft i laget så kan det här bära riktigt långt mot alla odds, för jag trodde verkligen inte på Malaga efter alla spelarförsäljningar. Hemma på La Rosaleda är man ruskigt starka och har här tre vinster och ett kryss om man räknar med CL-matcher, och en fin målskillnad på 9-2.

Helt klart är att fransmannen Toulalan missar matchen på lördag efter att ha slagit upp sin skada igen. Men jag tycker inte det är någon större fara då Camacho förmodligen går in där och ersätter utan problem.

Nyförvärvet Saviola i Malaga.

Real Betis hade ett litet uppehåll och laddade batterierna när matchen mot Atlético blev uppskjuten för någon vecka sedan. Men nu är den spelad och Betis får här bara två dagars vila innan det är dags för match mot Malaga. Och matchen mot Atlético blev väldigt dyrköpt då man drog på sig två utvisningar i matchen. Både mittback Perquiz och Cambell åkte på röda skivor och missar således matchen mot Malaga. Med skador på brassen Paulao och ett stort frågetecken för Amaya betyder detta en större kris hos försvarslinjen i Betis till den här matchen. Något som inte höjer chanserna hos bortalaget här.


Ett slitet Betis som dessutom saknar en del spelare borde vara en ett lätt byte för Malaga. Jag är ganska övertygad om att det här oddset kommer sjunka innan helgen så passa på att spela nu!

/e@sy