Åter dags för match på La Rosaleda, där det i veckan spelades kval till Champions League. Nu är det ligan som gäller för Malaga och ikväll tar man emot Mallorca. Går på ett målspel i den här matchen!

  • Match: Malaga – Mallorca
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,83 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 23:00

Malaga såg det verkligen mörkt ut för inför ligastarten då man tappat 8-9 spelare utan att ha värvat någonting alls. Nu har det trots detta gått väldigt bra i de två tävlingsmatcherna som man spelat. Man startade ligan med att bortabesegra Celta Vigo med 1-0, för att sedan slå tillbaka Panathinaikos i CL-kvalet med 2-0. Såg inte matchen mot Grekerna men mot Celta Vigo var det mer tur än skicklighet att man höll nollan, försvaret såg inte alls särskilt stabilt ut där. Nu är det även returmöte mot grekerna redan på tisdag och Malaga skulle väl i normala fall vila en del spelare här. Men truppen är såpass tunn att det inte blir några jätteskrällar i elvan förutom att man kanske sätter in unga Fabrice istället för Seba Fernandez på topp.

Trolig startelva Malaga:

Caballero, Gamez, Demichelis, Weligton, Monreal, Toulalan, Camacho, Joaquin, Isco, Buonanotte och Fabrice.

Mallorca gjorde en riktigt bra öppningsmatch mot Espanyol och var välförtjänta av tre pinnar där. Matchen slutade 2-1 efter ett sent vinnarmål från Hemed i 85:e minuten, han stod även för Mallorcas 1-0 mål i matchen. Och just offensiven tycker jag ser bra ut hos Mallorca med spelare som Hemed, Victor, Nsue och Pereira. Däremot är det värre defensivt då man tappade Ivan Ramis till Wigan, han var otroligt bra i Mallis förra säsongen och höll ihop det där bak, något som pekar på ett hemmamål här.

Trolig startelva Mallorca:

Aouate, Navarro, Nunes, Bigas, Lopez, Nsue, Pina, Marquez, Pereira, Victor och Hemed.


Malaga borde vara lite slitet här och har dessutom en match i veckan att tänka på och truppen är tunn! Men man har hemmagräs och här går man sällan mållösa från det gröna. Mallorca har en bra offensiv kraft och får man bara ordning på defensiven så kan man mycket väl knipa alla tre poäng här, att man gör mål tror jag iallafall.

Testar även 1/10 på Mallorca till 4,50 hos Unibet, det är för högt!

/e@sy