Leverkusen vann igår efter mål i 81 minuten, tur men spelet satt och dagen slutade på plus. Idag möts två botten lag i La Liga, det ser ljusare ut för det ena laget som gör matchen spelbar. Häng med.

Málaga – Levante
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Expekt
Spelstopp: 2010-11-14 17:00

Málaga har inte alls gått bra denna säsong, laget ligger nu sist i tabellen med blott sju inspelade poäng. Manuel Pellegrini som är ny tränare i laget ska försöka vända på detta och tidigare i veckan fick laget utdelning i Cupen då man vann med 3-2 mot Hercules. En vinst som var ytterst viktigt för laget och fansen.

Levante fortsätter även dom att underprestera i ligan och senast blev det en ny förlust när man föll hemma mot Coruna med 1-2. 1-1-3 på dom fem senaste och laget ligger tre från slutet.

Båda lagen dras med skador och påverkas väl i stort sett lika mycket av detta, Málaga har spelat lika dåligt hemma som Levante spelat borta denna säsong.

Lagen är i stort sett jämna med varandra, ett klart plus är det för hemmalaget som kan ha fått en riktigt positiv reaktion i laget, en reaktion som kan innebär första hemmavinsten idag. Jag tror faktiskt att Málaga kommer att klara av detta, Levante har det minst lika jobbigt just nu, dock så saknas det positiva inflödet som Málaga nu tycks ha fått.

Lycka till.