Första matchen i la liga idag utspelar sig på La Rosaleda där hemmalaget Malaga gästas av Celta Vigo. Bortalaget har haft problem med målskyttet på slutet och jag har hittat ett intressant spel med tanke på detta.

  • Match: Malaga – Celta Vigo
  • Spel: Malaga vinner utan att släppa in ett mål
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Malaga har halkat ner till en 14:e plats i ligan och formen är lite tveksam då man åkt på två raka förluster på slutet, dessutom har man inte lyckats göra något mål framåt på dessa matcher. Näst senast mot Osasuna (0-1) var man inte alls på tårna, men trots att man inte skapa särskilt mycket framåt så släppte man inte heller till särskilt många lägen bakåt, det gör man sällan. Mot Real Madrid senast (0-2) så släppte man till en hel del bakåt, men dagens motstånd är inte i närheten av samma kaliber. Dessutom så har Malaga en av ligans bästa målvakter i Willy Caballero som har storspelat inledningsvis på säsongen. Han räddade laget från en storförlust mot Real Madrid senast och han borde ha stora chanser till att hålla nollan idag.

Hemmalaget har Sergio Sanchez avstängd idag, men Weligton är tillbaka från skada och därför är jag inte direkt oroad över försvaret.

malagacelta

Celta Vigo har halkat ner som nästjumbo och formen är riktigt usel med fyra raka förluster på kontot. Nu spelade man förvisso riktigt bra i senaste matchen mot Levante (förlust 0-1) men man har otroligt svårt att förvalta sina chanser. Jag tror den matchen gav självförtroendet en rejäl törn och dessutom så sprang man runt på en totalt vattensjuk plan i 90 minuter. Det har blivit ett mål framåt på de fem senaste matcherna och det håller givetvis inte om man vill klara sig kvar i högstaligan. Till dagens match har man även två tunga avbräck i offensiven då Rafinha är avstängd och Krohn- Dehli skadade sig senast mot Levante. I mitt tycke två av de bästa spelarna i Celta Vigo och jag tror man kommer få det tufft i offensiven utan dessa.

Förutom de två nämnda spelarna så har man inga andra avbräck i truppen.


Jag tycker det här spelet är väldigt intressant då Malaga är täta defensivt och gästande Celta Vigo inte visat upp någon större offensiv på slutet. Bet365erbjuder 3 ggr degen för det här spelet och det är värt en mindre insats. Tycker även att den raka ettan kan spelas om man föredrar det, finns till runt 1,80 i nuläget.

/e@sy