Returmöte av den spanska cupen och vi tar oss till La Rosaleda där Malaga har ett 4-3 överläge att gå på mot gästande Cacereño. Av att döma från första mötet ska inte Malaga ha några problem här och jag går på ett målspel för hemmalaget.

  • Match: Malaga - Cacereño
  • Spel: Malaga över 2,5 mål
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Malaga har haft en liten formsvacka men helgens insats mot Valencia var allt annat än en formsvag prestation. Man körde över Valencia totalt och siffrorna (4-0) kunde varit bra mycket större. Nu kommer man inte alls med samma manskap till den här cupmatchen, men det är fortfarande ett starkt lag som man ställer på planen, med många hungriga spelare. Malaga väljer att vila Isco, Saviola, Joaquín och Toulalan i den här matchen, vilket hade varit rejäla avbräck i en ligamatch. Men nu möter man ett lag från tredjeligan och dessa herrars frånvaro ska inte ha någon som helst betydelse. Istället får spelare som haft lite speltid chansen och det kan oftast vara ett minst lika bra alternativ. Seba Fernandez, Duda, Buonanotte och Santa Cruz är alla riktigt bra fotbollsspelare som haft begränsat med speltid i ligan, så räkna med att dessa herrar kommer slita hårt ikväll.

Kvällens startelva kommer påminna mycket om den man reste till Ryssland med för CL-spel mot Zenit. En match där spanjorerna stod upp väldigt bra och fick med sig ett 2-2 resultat. Spelar man jämnt mot ett ryskt topplag så ska man självfallet göra mos av ett lag från den spanska tredjedivisionen. Mos borde det även blivit i första mötet dessa lag emellan, Malaga hade ett konstant övertag och siffrorna 3-4 var väl lite missvisande tycker jag. Efter två snabba Malagamål fram till 0-2 så slappnade man av och bjöd in Cacereño tack vare ett tafatt försvarsspel.

Bortalaget Cacereño går knackigt i ligan och ligger för tillfället på en 11:e plats, även formen är väldigt tveksam och man har inte en vinst på fem matcher. Till dagens match har man dessutom målvaktsbekymmer då man fick förstakeepern Vargas utvisad senast mot Malaga, så andrakeepern Fuentes får ta ansvar mellan stolparna idag. Lägg därtill att man har mittback Gonzalo skadad här och jag tror bortalaget kommer få en väldigt jobbig afton.


Tar hemmalaget den här matchen på allvar tror jag det kan rinna iväg ordentligt, för Cacereños försvarsspel i den första matchen höll ingen högre klass. Nämnda herrar i Seba, Duda, Buonanotte och Santa Cruz vill ha mer speltid i ligan och lär inte ta den här matchen med en klackspark.

Testar även lite fler målspel på Malaga i matchen:

Malaga över 3,5 mål – 3,50 @ bet365 – 1/10 units

Malaga över 4,5 mål – 7,00 @ bet365 – 0,5/10 units

Malaga över 5,5 mål – 13,00 @ bet365 – 0,25/10 units

/e@sy