Idag är det match på den spanska solkusten när Malaga tar emot Atletico Madrid. Malaga placerar sig på en sjundeplats i serien och har fem poäng ner till kvällens motstånd Atletico. Två offensiva lag som har tydliga brister i defensiven, vilket gör att spelet är självklart.

  • Match: Malaga – Atl. Madrid
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.90 (expekt)
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 22.00

Malaga har inför detta år värvat en rad stjärnspelare, så dagens sjundeplats i tabellen är man nog inte så nöjda med. Nu ska det tilläggas att Malaga haft och har skador på flera nyckelspelare, vilket sätter sina spår i resultaten. Till dagens match har man dock inte några större avbräck förutom långtidsskadade Joaquin och Baptista.

Man var ute och spelade spanska cupen i veckan där man gjorde en riktigt bra match mot självaste Real Madrid, 3-2 slutade matchen till Reals favör, vilket gör att Malaga har ett riktigt bra utgångsläge inför returen. Man har en stark offensiv men visade flera gånger prov på en bedrövlig defensiv mot Real, vilket är en fördel för överspelet.

Atletico ligger i mitten av tabellen på en 10:e plats, vilket är långt ifrån godkänt för Madridlaget. Orsaken till den dåliga placeringen är att man visar upp en usel moral på bortagräs, där man faktiskt inte tagit en enda vinst i ligan denna säsong. Man har ruggigt bra offensiv med spelare som Falcao, Diego, Adrian och Turan. Det är alla spelare som går in i varje lag i primera division.

Men defensiven är verkligen inte den skarpaste och det ser ofta virrigt ut. Sen tycker jag inte heller att man har någon riktigt bra målvakt sen man blev av De Gea. Jag tror man kommer få det tufft mot Malaga idag trots att man är så gott som skadefria.

————————————————————————

Jag tror att Malaga plockar hem en seger idag med tanke på Atleticos usla bortafacit, men jag tror absolut inte bortalaget går mållösa från planen idag. Hoppas på stora siffror idag så jag slänger även in ett par målskyttespel.

1/10 units på Rondon (Malaga) som målskytt, 2.60 hos betsafe

1/10 units på Adrian (Atletico) som målskytt, 3.65 hos betsafe

/e@sy