Sista omgången av Champions League ska spelas och på La Rosaleda tar Malaga emot belgiska Anderlecht. Malaga är redan klara för vidare avancemang och Anderlecht har i sin tur chans på spel i Europa League. Tror detta kan bli en målrik historia!

  • Match: Malaga – Anderlecht
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Malaga är redan klar som gruppetta och spelar därför vidare i Champions League efter gruppspelet är färdigspelat. Man har imponerat stort i den här gruppen och är obesegrade med sina tre vinster och två oavgjorda, dessutom har man en fin målskillnad på 10-3. Men trots att man är klara gruppettor så förväntas tränare Pellegrini ställa upp med en stark elva i kväll då han pratat om att han gärna går igenom gruppen obesegrat, dessutom är det även en pengafråga att vinna matcher i CL. Kikar vi lite till truppen och det lag man förväntas ställa upp med så ser det riktigt starkt ut framåt, men desto mindre bra i försvarslinjen. Med Demichelis avstängd så innebär det förmodligen att amerikanen Onyewu tar plats bredvid Weligton på mittbacken och den här killen är en smärre katastrof i mina ögon. Dålig på fötterna och bedrövlig på att läsa spelet innebär att Anderlecht kommer få sina chanser i kväll, och jag tror bortalaget gör mål här.

Tänkbar startelva:

Willy, Eliseu, Weligton, Onyewu, Gamez, Camacho, Toulalan, Portillo, Isco, Joaquin och Santa Cruz.

Anderlecht kan glömma fortsatt spel i Champions League efter bara fyra inspelade poäng på sina fem matcher. Men vägen för spel i Europa League står fortfarande öppen om man hamnar före Zenit som också står på fyra poäng. Men för det krävs det att man tar poäng idag och jag tror att bortalaget kommer gå för det rejält här. De matcher jag sett med Anderlecht har man faktiskt inte spelat dåligt offensivt på något sätt, utan det har mest varit målskyttet som lyst med sin frånvaro samtidigt som försvarsspelet varit sådär. Man har faktiskt skapat rejält med chanser i sina gruppmatcher och 1-3 förlusten mot Milan senast speglade inte direkt matchbilden. Man reser till Spanien med en stark trupp och saknar endast mittback Nuytinck som fick ett rött kort senast.

Tänkbar startelva:

Proto, Gillet, Safari, Sutter, Kouyaté, Bruno, Biglia, Kljestan, Praet, Mbokan och Jovanovic.


Malaga lär inte förta sig alltför mycket i kväll och det blir nog inte största fokus på försvarsspelet inför hemmapubliken i en match som inte betyder någonting. Anderlecht måste satsa framåt och förhoppningsvis kan detta bli en offensiv och trevlig match.

Testar även 3/10 units på över 2,5 mål i matchen – finns till 1,90 hos bet365.

/e@sy