EM handbollen har börjat på bästa sätt och vi har fått se ett par riktigt fina rysarmatcher. Gårdagen var dock inte lika lyckad som första dagen och man ska inte skylla på oflyt, men vi tar nya tag och får hoppas på att marginalerna är på vår sida denna gången. Förutom Kroatien reken lirar jag även ett spel i mötet mellan hemma nationen Polen och MakedonienPolen är det klart bättre laget i mina ögon och då hemma publiken är helt fantastiska lär detta bli en enkel seger. Linorna ser bra ut och jag lirar. Häng med!

  • Match: Makedonien – Polen
  • Spel: Polen -2,5
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Börjar vi med Makedonien så stod man upp bra mot ett Frankrike som började halv svagt. Man kunde dock inte hålla emot hela 60 minuter och vi har ofta fått se en knackig första halvlek av de mest betrodda lagen, för att sedan vinna under hela 60 minuter. Problemet med Makedonien är att man lägger för mycket ansvar på en gubbe i form av Lazarov och man är riktigt svaga på de andra positionerna. Idag möter man ett hungrigt Polen som vann senast mot Serbien och efter att ha släppt all nervositet så lär detta bli ett helt annat lag. Enligt mig har man ingen chans mot hemma nationen då man är för svaga och jag lirar emot och känner mig säker.

På andra sidan står Polen och jag måste berömma engagemanget man har i denna sport. Fullsatta arenor nonstop och publiken är helt vild, speciellt när man själva spelar. Man öppnade ganska dåligt mot ett Serbien som spelade riktigt bra och över allas förväntningar. Än dock kunde man vinna med uddamålet vilket är starkt och jag tror vi får se ett helt annan Polen idag. Jurecki visade upp sin otroliga styrka och skyttet fungerar bra. Makedonien har inget jätte försvar och jag tror det lär bli en del fina lägen till enkla mål. När man väl tar ledningen så kommer man inte stoppa i och med publikens stöd och stoltheten vill visas upp. Därmed tror jag på kross och lirar en handikappslina!

Så min analyser råder som så att Makedonien helt enkelt är mycket sämre än Polen som dessutom är hemma nation. Man visade upp en del bra grejer mot Serbien och jag tror man bygger på det till en ännu bättre prestation. -2,5 liras till en insats på strax över medel! Jobba!