Norge har verkligen rånat mig på pengar då man just nu är hela mästerskapets utropstecken. Idag ställs man mot Makedonien i en match där man kan säkerställa en semifinalplats och mycket står på spel. Senast slog man hemmanationen Polen och flera än bara jag var förvånade, vad var det som hände? Är man så bra? Ja, jag kan inte längre bortse från att man är bra men att man ska utklassa Makedonien som inte är något bluff-motstånd, tror jag inte på och jag lirar en handikappslina som ser bra ut. Häng med!

  • Match: Makedonien – Norge
  • Spel: Makedonien +3,5
  • Odds: 1.78 @ unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 18.15

Börjar vi med Makedonien så fick man sig en rejäl smäll mot Kroatien i inledningen av mellanrundan. Allt gick verkligen åt fel håll och när Lazarov som är ens största stjärna, nätar efter 47 minuter så vet man att något inte är i vanlig ordning. Innan det så tycker jag man presterat på en godkänd nivå och förlusterna mot Frankrike samt uddamålsförlust mot Polen är helt okej. Så som Norge vann mot Polen kunde lika gärna marginalerna för Makedonien funnits där när man mötte Polen i gruppen. Norge har blivit storfavoriter i denna match och det tackar jag för. Här blir det ingen överkörning och har man lite flyt med sig så kan man skrälla till!

Norge oj,oj, vilka prestationer man bjudit till med. Först en vinst mot Kroatien och sedan hemmanationen Polen. Vart ska detta bära egentligen? TonnesenSagosen och O’Sullivan presterar konstant på niometer. Björnsen är magnifik på kanten och kollektivet fungerar bra. Man har gjort det ingen trodde på förhand och trots spelare från de skandinaviska ligorna, som anses vara sämre, har man lyckats slå världsstjärnor. Nu ställs man i en match där mycket står på spel och vinner man är man klara för semifinal. Visst kan man vinna, men man har inte lyckats köra över något motstånd hittills och varför skulle man göra det mot ett Makedonien som blivit på tok för mycket underspelade. Man måste verkligen hålla uppe nivån för att kunna vinna idag och enligt mig finns det inget spelvärde i ettan och därmed lastar jag in lite på Makedonien.

Så vad blir mitt lir? Makedonien är ett bra landslag som blivit underspelade i detta mötet. Norge har inte utklassat något lag hittills och jag tror inte man gör det idag heller. Makedonien +3,5 liras till en insats på strax under medel!