Fransmannen och gräs specialisten Nicolas Mahut möter idag Andrey Kuznetsov ifrån Ryssland som är en grus specialist först och främst och jag tror att Mahut vinner rätt ”enkelt” idag.

  • Matchen :  Nicolas Mahut v Andrey Kuznetsov
  • Liga : ATP Hertogenbosch
  • Speltips : Mahut -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.92 @ Unibet
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 11.00

Här tycker jag att oddset är hel knäppt. Oddset på Pinnacle Sports ligger på 1.72 vilket är mer rättvist än 1.92 då Mahut är en otrolig gräs specialist. Han imponerade stort igår då han vann över Richard Berankis väldigt enkelt i två raka set, 6-1,6-4. Mahut är en väldigt offensiv spelare i sina serve game då han kör väldigt mycket serve och volley vilket är otroligt effektivt på gräset. Hans volley besitter väldigt hög kapacitet och han har bara blivit bättre för varje match på gräset i år. Han spelade emot Murray i Queen’s förra veckan och gjorde det väldigt bra, returnerade väldigt bra också och satte bra med press på Murray i hans servegame.

Mahut (t.h) förlorade efter en marathon match i Wimbledon emot John Isner (t.v)

Mahut (t.h) förlorade emot John Isner (t.v) i en marathon match i Wimbledon 2010, det är det han är mest känd för.

Andrey Kuznetsov ifrån Ryssland är en spelare som har kommit fram det senaste året, han var förra året en av dom bästa grus spelarna på nivån under ATP, Challenger som det heter. Han är absolut inte dålig på gräs, han är däremot helt okej, men jag tycker inte att han har nog mycket vapen för att kunna hota Mahut nog mycket i denna matchen. Andrey har en bra första serve där han får några gratis poäng men hans andra serve är inte såpass bra, han hade stora problem i sin egna serve emot Daniel Gimeno-Traver som inte är någon hjälte på gräset precis. Han släppte till hela 5 breakbollar men lyckades rädda 4 av dom.

Jag tror att vi kommer få se en tok offensiv Mahut som även kommer att vara stabil i sin serve och som jag skrev där uppe så känns 1.72 mer passande än 1.92, därför passar vi på att investera fyra units.

Lycka till!

/Lidde