Nicolas Mahut är totalt formlös och nu möter han en annan formlös man vid namn Lukasz Kubot, denna matchen känns väldigt öppen!

  • Matchen : Nicolas Mahut vs Lukasz Kubot
  • Liga : ATP Winston Salem
  • Speltips : Kubot att vinna matchen
  • Odds : 2.24 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Nicolas Mahut ifrån Frankrike skörde extremt stor framgång på gräs säsongen då han vann två titlar, sina två första i karriären. Men efter gräs säsongen så har han varit totalt urusel, han har förlorat mot en spelare som var orankad och sedan har han förlorat och blivit pressade emot medelmåttor på challenger touren. Han har inte spelat bra här i början på hardcourt säsongen och nu inför US Open så ser det inte bra ut för Mahut. Hans backhand slice blir inte alls lika effektiv på hardcourt som på gräset, samma sak med hans serve. Jag har sett hans matcher och det har varit väldigt mycket misstag och jag tror det kommer fortsätta så idag också.

Lukasz Kubot ifrån Polen är också en gräs specialist men inte lika stor som Mahut. Kubot kan spela på hardcourt men han har inte imponerat här i början av hardcourt säsongen, han har två raka förluster emot Polansky och sedan Becker. Kubot har en rätt bra första serve och även en volley som håller hög klass. Med hans grundslag så slår han flakt och försöker sätta press på motståndaren och sedan sticka fram på nät.

Jag tycker att denna matchen är vidöppen och då tycker jag att oddset på Kubot är alldeles för högt. Mahut har bara vunnit en match i år på hardcourt så hardcourt har inte varit hans grej i år.

Lycka till!

/Lidde