Macclesfield åkte på första förlusten senast efter en period av vinster, Lincoln vann första matchen efter en period av förluster. Lagens prestationer på hemma respektive bortaplan gör valet enkelt.

Match: Macclesfield – Lincoln
Spel: Macclesfield
Odds: 1.85 @ Unibet
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 21/1 20:45

Macclesfield åkte på första förlusten efter fyra raka vinster i senaste matchen när man föll borta mot Nuneaton med 1-0. Förutom den förlusten har man spelat riktigt bra senaste tiden och avslutade 2013 riktigt starkt. I tabellen återfinns man på en tolfte plats, dock väldigt jämt i mitten av tabellen och det är inte många poäng som skiljer för lagen uppåt. Hemma denna säsong har man spelat stabilt med 7-3-3 och det är också här man ska ta sina poäng, 21/14 i mål hemma denna säsong.

Scott BODEN

Lincoln hade åtta matcher utan vinst innan man gjorde en rejäl urladdning mot Alfreton senaste matchen och vann hemma med fina 4-1. Laget har sju poäng till godo till första lag under strecket och ligger på en sjuttonde plats i tabellen. Borta tar man inte mycket poäng och det är hemma man tar dom poäng som krävs för att hålla sig flytande i tabellen. 2-5-7 borta denna säsong och 15/27 i mål borta.

Macclesfield ser nog fram emot att spela hemma inför fansen efter senaste förlusten, hemma i denna match ska man kunna hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Man får också ses som det bättre laget av dessa två och det ska skilja en hel del mellan dom med tanke på hur Macclesfield hemmaspel ser ut jämfört med hur Lincoln uppträder på bortaplan. Lincoln är ett typiskt hemmalag som också tar sina poäng på just hemmaplan och är väldigt mediokert på bortaplan. Ettan står sig bra och spelas.