Båda lagen har varit inblandade i målrika matcher senaste tiden, slutar denna match också med mycket mål vilket skulle bädda för ett överspel? Häng med.

Lyon – Nancy
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.94 Pinnacle
Spelstopp: 2011-02-18 20:45

Lyon har blandat och gett väldigt mycket denna säsong och man återfinns på en fjärde plats i tabellen. Senast tog man en riktigt fin vinst borta mot Saint Étienne med 4-1. 2-2-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man skrapat ihop 6-5-1.

Nancy går väl som förväntat och man harvar på i botten, 1-0-4 på dom fem senaste och i senaste matchen lyckades man vinna över Auxerre med 3-1 hemma. Laget har inte direkt visat upp något jätte stabilt spela borta denna säsong med 3-3-5.

Båda lagen dras med en del skador där bland annat Lyon saknar sin förste målvakt, Nancy dras med skador i försvaret. Lyon har dessutom en Champions League match till veckan mot Real Madrid.

Allt sammantaget tillsammans med att tre av Lyons senaste fem matcher slutat över 2.5 över plus att fyra av Nancys fem senaste matcher slutat över 2.5 gör att jag tror vi kommer att få se en målrik match ikväll, senaste mötena lagen emellan har också varit målrika. Över 2.5 känns som ett stabilt spel i denna match där Lyon bör vinna och varför inte med 2-1.

Lycka till.