Oj oj vilken säsong Luton har haft, det ska inte kunna gå fel för laget och uppflyttning till League Two är vad man drömmer om. Wrexham får en riktigt tuff uppgift idag.

Match: Luton – Wrexham
Spel: Luton
Odds: 1.70 @ Unibet
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 18/1 16:00

Luton fortsätter sitt stabila spel och man har nu fem poäng till godo ner till Cambridge på andra platsen som närmast hotande lag. 4-1-0 på dom fem senaste och i senaste matchen fick man bara 0-0 borta mot Lincoln. Hemma denna säsong har man varit fenomenala med fina 10-3-0 och 34/11 i mål. Man kan inte annat än bli imponerad av detta lag.

paulbensonluton

Wrexham har haft en lite tyngre säsong och man har inte levt upp till dom förväntningar som finns på laget. Man ligger på en trettonde plats i tabellen och man kan betydligt bättre än så. 2-1-2 på dom fem senaste och borta denna säsong har det gått tungt, 3-3-8 och 23/25 i mål. Senaste bortavinsten kom mot Hyde i slutet på december, men det är inget att dra några större växlar på då Hyde ligger sist i tabellen.

Luton är heta och denna säsong ska bara leda till uppflyttning till League Two, tränaren accepterar inget annat och en match som denna ska bara vinnas. Det återstår trots allt en del av säsongen och fem poäng ner till Cambridge kan krympa och man har inte råd att tappa några poäng hemma. Hemma denna säsong har man också varit makalöst bra. Wrexham som redan haft det svårt på bortaplan denna säsong får det riktigt tufft i denna match och jag tror att Luton kommer att köra över Wrexham i bara farten. Ettan spelas alla dagar i veckan, jag testar också medelinsats på Luton -1 som finns till 2.15 i skrivande stund @ Bet365 som ett sidospel.