Tre raka rekar tips inne och jag är ute efter mer. Idag har jag valt att inrikta mig i ett möte mellan division tre laget Lunden Överås och allsvenska Helsingborg som gästar i svenska cupen. Det säger sig själv vilket lag som är inte en eller två klasser bättre, utan flertalet. Jag har själv haft koll på Lunden då jag bor jämsides med klubben, och jag ser inte något annat än att Helsingborg ska krossa idag. Nästan ett maxspel på gång, häng med!

  • Match: Lunden Överås – Helsingborg
  • Spel: Helsinborg -3,5
  • Odds: 2,425 @ bet365
  • Insats: 9/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Börjar vi med att titta lite närmre på Göteborgslaget, Lunden, så spelar man i division tre där man förövrigt inte alls är något jättelag och kommer förmodligen hamna någonstans i mitten av tabellen när säsongen är över. Man slog förvånansvärt ut Tvååker i första omgången av svenska cupen och får idag ställa sig mot allsvenska Helsingborg. Här finns det inget snack om att man inte har någon chans. Tempot, skickligheten samt kunnandet finns inte där då jag bland annat varit och kikat ett par gånger på detta lag. Frågan som återstår är bara med hur många bollar man förlorar?

Henke Larssons Helsingborg är äntligen på gång i vår kära allsvenska och har tagit hela fyra segrar på fem möten. AIK, Åtvidaberg, Falkenberg samt Halmstad har varit lag som fått se den starka dominans man erhåller. Idag är det svenska cupen som alltid kan vara lite oskönt att spela. Som tur är fick man ett så pass enkelt motstånd så man nästan bara kan ställa ut skorna. Man kommer till mötet med ett bra lag och jag slänger in en stor slant!

Så vad blir mitt lir?Helsingborg är storfavoriter, väljer jag att plocka en handikappslina på -3,5. Att man vinner med fyra eller fem bollar tvivlar jag inte på och höjer insatsen till strax under max! 9/10 Units!