Derby dags och det är ett helladdat möte vi kommer att få se ikväll. Det står 2-2 sedan tidigare möten denna säsong, hur slutar det ikväll? Häng med.

Luleå – Skellefteå
Mitt tips: Under 5
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Pinnacle
Spelstopp: 2011-02-24 19:00

Luleå har haft en liten svacka en tid men det såg riktigt positivt ut i senaste matchen när man vann borta mot Timrå, Luleå är ett krigargäng och brukar inte ha några problem med att hitta tillbaka. 2-0-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en femte plats.

Skellefteå har fått med sig poängen senaste tiden men det har inte sett 100% ut, man har dragits med en del skador vilket kan förklara en del. Senast vann man med 4-3 hemma mot Södertälje. 3-0-2 på dom fem senaste och man ligger fortsatt i toppen av tabellen.

Luleå har inget nytt att rapportera om på skadefronten.

Skellefteå saknade senast Ivan Majesky och Fredrik Warg, till ikväll förväntas dock Warg vara tillbaka vilket är positivt.

Det känns som att Luleå kan vara på gång uppåt i formen medans Skellefteå kan vara på väg nedåt, man har inte direkt imponerat i dom senaste matcherna. Luleå såg riktigt pigga ut senaste matchen. Dom två senaste mötena har inte varit målrika direkt, det är trots allt derby och det är två jämna lag som möts, jag tror inte vi kommer att få se något målkalas ikväll heller och lirar under 5 med pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

Lycka till.