Efter två veckor landslags uppehåll drar så Elitserien igång igen. Luleå har hittills gått fram som en ångvält i serien och frågan är om det blir ytterligare en triumf hemma mot Timrå. Häng med.

Luleå HF – Timrå IK
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.75 Expekt
Spelstopp: 2010-11-18 19:00

Luleå har imponerat så här långt i Elitserien och man har dominerat dom flesta motståndarna särskilt på hemmais. Innan uppehållet hade man 3-0-2 på dom fem senaste. Hemma denna säsong har man fina 9-0-0.

Timrå har haft det tungt, man har dock haft en hel del problem med skador vilket förklarar en del, innan uppehållet hade man 1-0-4 vilket inte skrämmer Luleå. Timrå ligger på en tionde plats i tabellen.

Luleå saknar Pierre Johnsson och Cam Abbott.

Timrå får tillbaka Tomas Skogs dock har man fått en ny skada på Elias Granath som saknas, Mika Viinanen gör debut, Ilkka Pikkarainen är avstängd, Björn Svensson lämnade klubben för ett tag sedan men har ändå fortsatt att träna med laget och kan komma att få speltid ikväll.

Skadorna fortsätter för Timrå, man får tillbaka spelare samtidigt som nya skador uppkommit och karusellen fortsätter. Luleå är i stort sett intakta och kan fortsätta visa sin hemmastyrka.

Timrå en fin statistik på just Luleå, dock hör det till dåtid och Timrå kommer få det svårt ikväll, man har inte direkt haft något form senaste tiden och skadeproblemen fortsätter, Luleå har varit ruggigt starka hemma och det finns inte mycket som talar för att Timrå skulle kunna rubba på det ikväll. Tre nya pinnar till Luleå.

Lycka till.