Mirandes satt fint igår och idag tycker jag mig ha hittat ännu ett intressant spel i segundan då Lugo och Villarreal drabbar samman. Ena laget har inte särskilt mycket att spela för och man saknar dessutom sin skyttekung här. Häng på!

  • Match: Lugo – Villarreal
  • Spel: Villarreal
  • Odds: 1,833 @ pinnacle
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Lugo ligger i mitten av tabellen och med 11 poäng upp till playoff så känns det inte särskilt troligt att man kommer vara med och kriga och en plats, man har även säkert avstånd till nedflyttningsstrecket så någon fara för nytt kontrakt ska det inte vara. Formen är inte särskilt rolig och man har nu ett kryss och två förluster på sina tre senaste matcher, noterbart från dessa matcher är att man inte lyckats göra ett enda mål framåt. Nu saknar man dessutom sin skyttekung i den här matchen, Oscar Diaz, som gjort 13 av lagets 35 mål den här säsongen. Givetvis ett hårt avbräck för offensiven!

Förutom Oscar Diaz saknar man även Iago Diaz och David De Coz. Sedan tidigare finns Guayre och Quiroga på skadelistan.

Villarreal ligger med i toppen av tabellen och det ska väldigt mycket till för att man inte ska fixa en playoff-plats, men man har även stora möjligheter att knipa en direktplats till primera division då man endast är två poäng bakom Girona på en andraplats. Formen är väldigt god och efter 5-0 förlusten borta mot Real Madrid B så är man nu uppe i 13 raka matcher utan förlust. Men det är tajt uppe i toppen och det krävs trepoängare nu om man ska springa om Girona. Det finns en hel del kvalité i det här laget och med spelare som Senna, Cani, Pereira och Uche så tycker jag att det här laget borde ha stora möjligheter att ta sig tillbaka till högstaligan denna säsong. Man har Mellberg tillbaka här och även Pereira som missade förra matchen.

På skadelistan för bortalaget hittar vi Pérez, Farinós samt Dorado.


Ett Villarreal som känner lukten av en direktplats borde ha en enorm motivation här till skillnad från Lugo som ligger i ingenmansland. När hemmalaget dessutom saknar sin stora målkung plus ett par andra viktiga spelare så känns tvåan som ett vettigt spel. Det blir en medelinsats till 1,833 hos pinnacle.

/e@sy