Vi inleder denna nya månad med tre Elitserie matcher där bland ett möte nere i Lund där Lugi tar emot formstarka Redbergslid. Lugi som åkte på en chock förlust mot Önnered söker revansch mot ett Redbergslid som är obesegrade i hela sju raka matcher. Enligt spelbolagen så ska Lugi ta hem detta då man är klara favoriter. Det håller jag dock inte med om och går emot, som så ofta när det kommer till Redbergslid. Häng med!

  • Match: Lugi HF – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK rak vinst
  • Odds: 2.50 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18.45

Börjar vi med hemmalaget så kan man säga att deras senaste match var en fullständig katastrof. Man åkte på förlust mot bottenlaget Önnered med hela 26-31 efter att ha legat under med åtta nio bollar hela matchen. En oacceptabel insats och revansch måste komma så snabbt som möjligt innan man faller in i en djup svacka. Idag ställs man dock mot seriens formstarkaste lag, Redbergslid, och för att kunna plocka några poäng krävs en riktigt bra insats. Där av går jag emot spelbolagen och skulle istället säga att Lugi är outsidern medan Redbergslid är favoriten. Utöver det så kommer man till dagens möte kompletta.

Över till Redbergslid och det laget jag ständigt drar in pengar på. Just nu är man inne i toppform med sju obesegrade matcher varav sex segrar och en oavgjord. Mötet mot Kristianstad för tre matcher sedan glömmer jag fortfarande inte då man spelade briljant. Senast slog man Göteborgskollegan Sävehof med 22-21 efter att ha lett hela matchen. Idag möter man Lugi som man tidigare slagit på hemmaplan med 27-22 och jag skulle säga att jag förväntar mig en liknande insats nu. Redbergslid älskar att möta uppställda spel-lag som inte trycker på i kontringar, och ett utmärkt exempel på det är Lugi. Med tanke på formen och det man presterat på senaste tid så väljer jag att fortsätta tro på detta Redbergslid.

Mitt tips går helt klart till Redbergslid, och att man står i ett odds på 2,50 är underbart. Jag är inne på att man spelar som man gjort på senaste tid och då Lugi inte är i någon form med tanke på senaste förlusten mot Önnered, så kommer man inte hänga med. Ett fint odds som jag tackar och bugar för och lägger in en insats som ligger på strax över medel!