Gårdagen var en lyckad dag och vi tar nya tag idag då vi får se Lugi ta emot gästande Drott från Halmstad. Drott har totalt sett börjat säsongen sämst av alla lag, och bara radat upp förluster medan Lugi gjort det helt okej och är uppåtgående. Två lag som är ute efter skilda slutplaceringar i tabellen och det är inget snack om vilket lag som ska ta hem detta. Lugi är enorma favoriter och jag väljer att plocka en mållina som ser intressant ut. Häng med!

  • Match: Lugi HF – HK Drott Halmstad
  • Spel: Lugi HF över 29,5 mål
  • Odds: 1.73 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Ser vi till Drotts prestationer så vill jag först och främst framhålla det usla målvakts samt försvarsspelet man visat upp. Lag kommer igenom hur man än vrider och vänder på det och det finns ingen som helst organisation. Man är okej framåt och har ett par riktiga klass spelare, men det håller ju inte om man ska fortsätta släppa in så enormt mycket bollar. Idag möter man Lugi, som är ett lag som tillhör toppen, och det är inte mot sådana lag man ska plocka poäng. Det luktar torsk ända upp till Kiruna och mitt målspel som jag tipsar om ser mycket fint ut på förhand.

Över till Lugi som verkar ha fått ihop en stark trupp inför i år och Axner tror jag ändå är nöjd med inledningen. Man har åkt på en förlust mot Kristianstad efter en riktigt bra insats och med lite mer putsande och slipande lär man vara med i toppen hela säsongen. Senast vann man knappt mot Aranäs efter att Jepson storspelat med sina nio mål. Han lär hänga ett par baljor även idag då man möter serien sämsta försvarslag och det ska inte vara några bekymmer att rulla in över 29 bollar. Senast man möttes var för ett par veckor sedan och då skrevs slutresultatet till hela 20-33. Hemmaplan och jag tror på repris!

Så vad blir mitt lir? Lyckades man göra 33 mål på bortaplan, lär man göra minst lika många på hemmaplan. Jag plockar en lina på unibet på över 29,5 mål och känner mig säker. Insatsen får ligga på strax under max!