Yen Hsun Lu som älskar hardcourt går in för att möta ett av hemmahoppen Tim Smyczek, dock tror inte jag att Tim har mycket att sätta emot idag.

  • Matchen : Lu – Smyczek
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Lu -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.89 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Yen Hsun Lu ifrån Taipei är en utpräglad hardcourt spelare och det är på detta underlaget tillsammans med gräset han hämtar sina poäng. Han har ett spel som passar utmärkt för lite snabbare hardcourt banor. Han har ett grundspel som han gillar att spela flakt, speciellt med sin forehand som är väldigt bra dock så är hans backhand också bra men den är inte lika farlig och genererar inte lika många vinnare som hans forehand gör totalt under en match. Lu’s serve är väldigt bra, han får mycket gratis poäng men om dom får över bollen så brukar han för det mesta få övertaget direkt i bollen och med hans offensiva spel så är det för det mesta en lätt boll han vinner. Jag såg hans match emot Anderson och han var bättre i andra och tredje set, han vann andra men lyckades förlora det tredje set på något märkligt sätt. Han har fått en gynnsam lottning och nu gäller det bara för honom att ta tillvara på den.

Tim Smyczek ifrån USA spelar idag på hemmaplan här i Indian Wells och han lär komma in super motiverad dock så tror jag inte att det räcker. Han har inte spelet för att spela på dom snabba banorna. Han har en relativt duglig första serve men i grundspelet så kommer det väldigt mycket misstag, men om han har en bra dag så kan han verkligen rubba bra spelare för han spelar så nära linjerna så det blir en enorm offensiv trots att han inte slår såpass hårt. Men Tim har inte världens bästa defensiv och jag tror att han kommer att få ligga mycket på defensiven idag och han gillar att kliva runt för sin forehand men idag kommer han inte ha tiden för att kliva runt så jag tror att det kommer komma mycket misstag från hans backhand idag.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba