Har gått bra på senaste, 4 av dom 5 senaste tipsen har gått in och jag tänker fortsätta på den inslagna vägen. Lu lär vinna hela turneringen i Kina och Gulbis lär inte vilja förlora emot en såpass mycket sämre spelare som Gabashvili.

  • Matcherna : Lu – Ito & Gulbis – Gabashvili
  • Ligor : Challenger Shenzen & ATP Barcelona
  • Speltips : Lu & Gulbis att vinna respektive matcher
  • Odds : 2.05 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 05.00 & 12.30

Yen Hsun Lu ifrån Taipei är en spelare som trivs otroligt bra på hardcourt, är hans absoluta favorit underlag och det är där han plockar mest poäng. När han ställer upp i Challenger turneringar brukar det bära hela vägen då han har ett såpass stabilt grundspel så han brukar kunna spela ut dom flesta av sina moståndare. Han har en relativt bra första serve som han får lite gratis på men det är som sagt hans grundslag som han tjänar mest på i längden.

Tatsuma Ito ifrån Japan är en spelare som är väldigt spelskicklig, bra på returnera och bra på att hålla bollen i spel men vinner inte ofta matcher då han möter bättre spelare än honom utan han är mest bra på att vinna dom matcher han ska vinna. Ito kommer få det tufft att hålla serven i denna matchen då han inte är en stark servare, gör Lu jobbet så blir det allt för mycket problem för Ito hära.

————

Ernests Gulbis ifrån Lettland är lite av tourens badboy, han kastar rackets och har inte problem med att trashtalka topp spelarna emellanåt, däremot så besitter han en enorm talang och börjar bli mer och mer seriös då det gäller tennis. Han trivs även väldigt bra på gruset men har inte imponerat stort nu i början på grus säsongen men han vinner dom matcherna han ska vinna. Med sin backhand och sin serve ska han kunna cruisa sig igenom denna matchen enkelt i två raka.

Teimuraz Gabashvili ifrån Ryssland är en spelare som är otroligt upp och ner, han kan göra topp matcher och ibland otroliga skit matcher rent utav. Han slog ut David Ferrer i andra omgången och det var snarare så att Ferrer gav honom den matchen. Helt ärligt så är det så att om Gulbis spelar på 70-80% av sin kapacitet så ska Gabashvili inte ha en stor chans utan Gulbis ska enkelt ta sig vidare hära.

Jag anser att Lu och Gulbis har enormt stor chans att kunna ta sig vidare till nästa omgång och att dom ska kunna göra det relativt enkelt. Vågar inte lasta mer då det är en dubbel men denna känns bra och om dom gör sitt jobb ska detta gå in utan problem till ett bra odds.

Lycka till!

/Lidde