Delray Beach är den enda 250 turneringen i veckan och dom flesta poängjägarna är här, nu går Lu in för att möta jätten Kevin Anderson.

  • Matchen : Lu – Anderson
  • Liga : ATP Delray Beach
  • Speltips : Lu att vinna matchen
  • Odds : 2.75 @ bwin
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 00.30

 

Yen Hsun Lu ifrån Taipei är en hardcourt specialist och det är här han plockar alla sina poäng tillsammans med gräset. Han spelar med mycket kraft i sina grundslag och han spelar även väldigt flakt vilket kommer gynna honom idag då han kommer möta en stor spelare som inte gillar att gå ner hela tiden för att slå bollen. Han har en bra första serve och tappar inte så många poäng på den men det är hans forehand som talar mest, den är enormt bra och den gör han mycket vinnare på under matchen och skaffar även fram många gratis poäng via den som han sedan får avgöra med antingen en volley eller ännu ett transport slag. Lu spelade i första omgången emot Bobby Reynolds som har imponerat stort denna veckan, han var väldigt stabil i sin serve dock slarvade han med några dubbelfel men det kommer han nog att ha fixat tills idag. Han returnerade väldigt bra och siffrorna i två raka set kunde ha blivit större.

Kevin Anderson ifrån Sydafrika håller på att göra sin bästa säsong hittills, han tog sig till åttondelsfinal i Australian Open vilket ingen sydafrikan hade gjort innan. Jag tycker dock inte att han har varit bra denna veckan, i första omgången hade han stora problem emot Tim Smyczek ifrån USA som pressade han rejält i många servegame och lyckades tom bryta honom två gånger och heter man Kevin Anderson så ska man inte bli bruten två gånger i en match om man sedan ska vinna. Hans andra servar var väldigt dåliga och Smyczek hade stora framgångar i dom vilket jag även tror att Lu kommer att ha. Anderson har en stor första serve men banan är inte såpass snabb att han får ut det han vill få av den och det gör att hans grundspel kommer vara i fokus och det imponerade inte heller på mig i senaste matchen.

Jag tror att om Lu håller uppe nivån så har han en bra chans att vinna, jag hade satt ca 2.15 på Lu så jag tycker detta är ett bra värde.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba