Idag är det dags för mig som ny rekare här på spelaspel att ta mig an ett speltips, detta gäller en sen nattmatch mellan Los Angeles Kings – Minnesota Wilds. Detta är två bra lag som har en stabilgrund och båda lagen ser ut att gå mot slutspelet. Mitt speltips kommer gälla ett skottspel, då det är två defensiva lag som ska mötas.

 

Los ángeles kings

 

  • Match: Los angeles Kings – Minnesota
  • speltips: Under 56.5 skott
  • Odds: 1.85 hos betsafe
  • Insats 6/10 units
  • Spelstopp 04:05 1/4

 

Kings har gått riktigt bra på slutet, hela 6 raka vinster är man uppe i! Minnesota har spelat halv hyfsat på slutet inte lika bra som det var på början av säsongen. Minnesota hittar framförallt sitt självförtroende på sin hemmaplan där man är starka! På bortais blir Minnesota mer defensiva och man vågar inte riktigt kliva fram som man brukar göra på hemmaplan. Om vi jämför det med Kings-matcher så är det annorlunda, Kings är ett väldigt stabilt hemmalag där defensiven står i centrum. Det händer sällan att borta laget i dessa matcher avlossar över 25 skott. Och jag kan tänka mig att Minnesota trycker iväg omkring 18-26 skott i denna match. Medans jag tror Kings kommer lasta av sig omkring 25-35 skott. Detta gör att minsta intervallet kan antas vara 18+25= 43 skott och det högsta intervallet 26+35= 61 skott. Alltså ett intervall 43-61 skott enligt mina antaganden. 

När vi har en lina på över/under 56.5. Tycker jag detta spela är värt 6/10 Units. Kollar vi inbördes mellan lagen har 7 av 10 gått under 56.5 skott i ordinarie-speltid. 

Kings är ett starkt defensiv hemmalag och Minnesota ett stabilt defensiv bortalag vilket kommer resultera i en tight match där antalet skott kommer bli få. Spelet blir alltså under 56.5 skott Los Angeles – Minnesota. Spelet finns hos betsafe till fina oddset 1.85.

All lycka!

/ Axel Edberg