Här ställs en Challenger grus specialist emot en världsklass spelare på hardcourt, det ska bara gå åt ett håll denna matchen.

  • Matchen : Lorenzi – Gasquet
  • Liga : US Open
  • Speltips : Under 30.0 games i matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Paolo Lorenzi ifrån Italien är en spelare som i princip bara plockar sina poäng på gruset, nere på Challenger touren. Han har absolut inget spel som passar på hardcourt då han spelar med mycket top spin och lite kraft då han försöker pressa motståndarna till misstag, visst det funkade emot en skadad Nishioka men det gör det inte här. Lorenzi har ingen bra serve så Gasquet kommer få chans att trycka till serven nästan hela tiden och styra ut Lorenzi på defensiven. När Lorenzi har mött spelare på ATP touren på hardcourt så har det slutat i förlust i alla matcher förutom en då han vann emot en Carreno-Busta som man inte känner igen längre.

Richard Gasquet ifrån Frankrike är en av mina favorit spelare då han spelar en så otroligt snygg tennis. Tekniskt sett så spelar han perfekt med sin en handsbackhand och sin forehand som han kan både trycka till flakt med eller spela med mycket vinkel och top spin. Richard imponerade i första omgången då han slog ut Istomin i tre raka set och hade egentligen koll på läget hela matchen. Richard har en relativt bra första serve, speciellt den serven han slår rakt ner i T:et.

Dessa spelare har mötts tre gånger tidigare och Richard har aldrig släppt mer än 5 games i en match, och den matchen var på gruset.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!