Challenger touren har sin årliga final för challenger tourens bästa spelare, dock är inte dom bästa spelarna här utan på semester men jag har hittat ett bra värdespel.

 

  • Matchen: Paolo Lorenzi – Aljaz Bedene
  • Liga: Challenger Tour Finals
  • Spel: Paolo Lorenzi att vinna matchen
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 20.00
Längesedan jag rekade men jag kände att det var dags.
Paolo Lorenzi ifrån Italien är en spelare som har börjat imponera mer och mer på mig ju längre året har gått och nu så tycker jag att han är inne i en bra form då dom andra verkar lite mer slitna. Han spelade igår emot Victor Hanescu och gjorde ärligt talat en riktig skit match men var ändå nära att rubba Hanescu som gjorde en riktigt bra match både defensivt och offensivt.
Lorenzi missade bollar han inte egentligen gör och nu när allt står på spel i matchen emot Aljaz Bedene tror jag att han tar sig i kragen och gör det han ska, vinna. Han har ett solidt grundspel med få misstag och får motståndaren i rörelse och då Aljaz Bedene har noll försvarsspel så tror jag att Lorenzi kommer vara rätt dominant i spelet.
Aljaz Bedene ifrån Slovenien är en spelare som spelar med kraft och servar med kraft, hans problem är dock hans försvarsspel och att han gör alldeles för mycket misstag samt att han är otroligt mycket upp och ner i matcherna. Han har en väldigt bra första serve men jag tycker jag ser tendenser att den viker sig ganska kraftigt efter ett set då han börjar få lite syra i benen och armarna och han lär få ännu mer idag emot Lorenzi som inte kommer vika sig eller ge Bedene några gratis poäng.
Jag tycker att oddset är för högt för att man inte ska röra Lorenzi ikväll, jag hade satt 1.75 på honom.
Lycka till!
/Lidde