Ett hel spanskt möte på gräs där Feliciano Lopez som har imponerat stort på senaste möter veteranen Fernando Verdasco, jag har på känn att denna matchen kommer bli riktigt tajt.

  • Matchen : Feliciano Lopez v Fernando Verdasco
  • Liga : ATP Eastbourne
  • Speltips : Över 23.0 games i matchen
  • Odds : 1.74 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

 

Gräsmattan i Eastbourne, England är otroligt snabb. Att Lopez servar som vanligtvis är väldigt effektiva skulle bli ännu effektivare visste vi men att dom skulle bli såpass svåra att returnera kunde jag inte drömma om. Jag såg hans match emot Nieminen, i tiebreaket i andra set så fick han in varje första serve och dom gick så sjukt hårt och så välplacerade att Nieminen inte hade en suck och han har fortsatt på den inslagna vägen. Han slog ut Monaco igår som visserligen inte är en stor gräs spelare men han är ett monster i retur gamen men han lyckades bara bryta en gång och då var det Lopez slarvade med dubbelfel. Lopez har en väldigt bra volley och en väldigt bra slice som han utnyttjar väldigt bra på underlaget och då blir han svår.

Dom brukar spela dubbel tillsammans i Davis cup, nu ställs dom emot varandra dom bra vännerna.

Fernando Verdasco ifrån Spanien är en spelare som har varit väldigt mycket upp och ner i år men han verkar ha hittat spelet nu. Hans första servar börjar sitta och dom börjar bli bättre och bättre och då inte Lopez är något retur monster så tror jag att han kommer få enormt svårt emot Verdasco’s första servar. Verdasco’s styrkor ligger egentligen i spelet men jag tror inte att det kommer bli så mycket spel, det kommer bli en väldigt tät match som kommer innefatta väldigt mycket servande.

Jag tror att Lopez går vinnande ur striden men skulle inte alls förvåna mig om det är efter två raka tiebreaks. Pengarna tillbaka på 23 games.

Lycka till!

/Lidde