Feliciano Lopez har inte presterat bra tennis på ett tag och ändå så är han framme i tredje rundan, här ställs han emot Thiem som jag anser har större chans än oddsen pekar på.

  • Matchen : Lopez – Thiem
  • Liga : US Open
  • Speltips : Thiem att vinna matchen
  • Odds : 2.36 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : prel. 17.00

Feliciano Lopez ifrån Spanien är en spelare som trivs på dom snabba underlagen, mest på grund av att han har en serve som är väldigt effektiv och sedan att han gillar att söka sig fram på nät efter den. Han har haft en otrolig tur som har tagit sig såhär långt i US Open för han kommer in till turneringen med urusel form och ett spel som inte alls liknade han spel som han hade tidigare under gräs säsongen. Turligt nog så fick han en gratis vinst emot Dodig som skadade sig och sedan fick han möta Ito som håller till på Challenger touren och då hade han problem i den matchen ändå.

Dominic Thiem ifrån Österrike är en spelare som kommer utvecklas enormt nästa år tror jag och ta ett ytterligare steg på ATP touren. Han har en bra första serve som han får relativt mycket gratis poäng på och sedan en forehand som han gillar att trycka till med. Hans backhand är lite upp och ner, kan göra riktigt fina slag och sedan missa enkla slag. Dominic imponerade i första omgången då han krossade Lacko i tre raka set och sedan så vann han över Gulbis med 3-2 i set efter att ha legat under med 2-0 i set, dock så ska Gulbis ha sträckt sig i baksida lår i slutet av andra setet.

Jag anser att det är bra värde här på Thiem och att han borde stå närmare två gånger här för Lopez har inte varit bra sedan matchen mot Raonic i Toronto.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!