Kei hade lite problem att hitta bra lägen i första set mot Verdasco men sedan så var det klar klasskillnad. Förutsättningarna är lite annorlunda och det är dags att ta sig ann Lopez som hanterar detta underlag något bättre.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Indian Wells
  • Match: Lopez – Nishikori
  • Spel: Lopez +4.5
  • Odds: 1.67 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00

Lopez vann relativt enkelt mot Cuevas trots ett set tapp som man hade kunnat räknat ut så såg det stabilt ut. Jag tycker att han har varit stabil i år trots 6 vinster och 7 förluster men fyra kom i exhibition matcher. I år så har han täckt i fem utav sju matcher och tre utav fem matcher mot just Kei. Han borde även göra det imorgon, han kan hantera Kei’s spel och har ett bra försvar. Även om han har tappat ett set i varje match här i Indian Wells så är det kontrollerade matcher och han ser stark ut. Samt så har han serven som han får en del gratis på, det blev tretton ess igår. Kan han hålla sin första serve procent relativt hög så har jag svårt att se hur han inte ska hålla sin gem en bra bit in i seten.

Även Kei var stark igår och Verdasco orkade inte riktigt hänga med i tempot som japanen höll. Trots detta så är det få matcher som han verkligen krossar sin motståndare och i år har han inte täckt -4.5 mot Harrison, Thompson och Johnson bland annat. Imorgon så är det betydligt bättre motstånd och han måste höja sig ett par snäpp om den inte ska täckas av Lopez. Kei hade lite problem att hålla borta dubbelfelen och hade hela fem dubbelfel igår, inte bra någonstans och det blir svårare att hämta upp en 0-30 underläge imorgon än vad det har varit i de två inledande matcherna.

Lopez +4.5 till 1.67 är ett pris jag skickar in pengarna på!

@haegge1