Här ställs två stycken bra servare emot varandra på ett snabbt underlag vilket jag tror kommer generera i många games och en jämn match.

  • Matchen : Lopez – Cuevas
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.79 @ Unibet
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 04.30

 

Feliciano Lopez ifrån Spanien är en spelare som trivs allra bäst på dom snabba underlagen där hans serve utnyttjas till fullo samt hans volleyspel. Lopez har en riktigt bra och varierande serve vilket gör det enormt svårt för motståndarna att läsa den, han kan slica den enormt mycket samtidigt som han kan gå på ren kraft. Feliciano’s första match emot Roger-Vasselin var halvdan, han såg inte helt komfortabel ut men lyckades att vända ett set underläge till vinst vilket är starkt. Lopez imponerade inte i sitt retur tagande vilket gör att spelet känns bättre, han kommer inte att vinna 35% av returerna som han gjorde emot Vasselin vilket talar mer för spelet.

Pablo Cuevas ifrån Uruguay är en spelare att räkna med i år, han börjar visa mer och mer att han kan vara en top 20 spelare och inom en snar framtid så tror jag att vi får se honom där också. Pablo är en spelare som normalt sett besitter en tung serve, däremot så visade han inte upp det i sin första match emot Jarkko Nieminen där han gjorde två stycken usla set men ändå lyckades att vinna. Cuevas är normalt sett en starkare spelare på gruset men det gör honom inte till en bra retur tagare vilket vi kommer att få se i kvällens match.

Om båda spelarna kommer upp till en normal nivå så lär vi få se minst ett tiebreak och få breaks vilket borde göra att vi får in detta spelet till ett relativt bra odds.

Lycka till!

/Lidde