Matchboll Lokomotiv Yaroslavl i den här matchserien i KHL-slutspelet, och jag har hittat ett riktigt bra spel, baserat på en rad olika faktorer. Oddset är spelvärt, det här är helt enkelt ett bra spel! Häng med.


Match: Lokomotiv Yaroslavl – Dinamo Riga
Tips: Lokomotiv Yaroslavl över 3,5 mål
Odds: 2,30 @ Betsafe
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2011-03-16 17:00

Motivering:

Något kortare motivering!

Lokomotiv Yaroslavl har, som sagt, matchboll i den här serien. 3-1 i matcher, och man har verkligen övertygat, framför allt offensivt. 4-2, 3-5, 8-4 och 6-2, resultaten tidigare matcher i serien, sett ur Lokomotivs ögon. Som ni ser har endast en match gått under linan, med nöd och näppe. Idag har man hemmaplan, och jag tror att man vill punktera det här direkt. I grundserien var man det lag som gjorde näst flest mål, och det har även visats hänga med in i slutspelet. Man har en rad högkvalitativa spelare, där de två mest nämnvärda kuggarna är Josef Vasicek och Pavol Demitra, samtliga som visat sin klass.

Dinamo Riga skrällde direkt och slog ut OHK Moskva i första omgången med 4-2 i matcher. Här har man fått det tuffare, och man spelar på ett sätt som verkligen gynnar Yaroslavl. Hafsigt försvarsspel, en rad onödiga utvisningar och dessutom många skott mot eget mål, vilket även renderar i en rad målchanser. Dessutom har målvaktsspelet inte varit hundraprocentigt, och jag tvivlar på att det ska vara löst just tills idag.

Hemmaplan, offensiv som stämmer, ett defensivt svagt Riga, statistik från tidigare möten i serien… Mycket talar för att Yaroslavl gör minst 4 mål, och det får vi 2,30 för. Om de heller inte punkterat linan innan slutminuterna, så kan man alltid räkna med att chansningar sker och att öppen bur kommer att ges om det är 2 mål eller mindre skillnad, då man ej har nåt att förlora i Dinamo.

God spellycka,
/Blixt