Jag har hittat ett bra spel i den Ryska högstaligan här. Två lag som inlett säsongen bra drabbar samman men i mina ögon har ett av lagen bara mött skräp hittills. Häng på!

Lokomotiv Moskva – Anzhi
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Redbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.15 

Lokomotiv har inlett säsongen strålande i mina ögon. Det känn som att revanschlustan från förra säsongen är påtaglig för spelarna som visar en enorm aggressivitet i matcherna. Förra säsongen missade man spel i Europa i sista omgången då man bara fick 0-0 mot Rubin Kazan i sista omgången där man hade behövt vinna. Efter en lite knacklig start med poängtapp i år så har man spelat upp sig och har nu 6 raka utan förlust bakom sig. 4 av dessa har slutat med seger och 2 har slutat med oavgjort men det har varit mot storlagen Rubin Kazan och FC Zenit så det är förlåtligt. Nu väntar betydligt enklare motstånd i Anzhi. Det är framförallt på hemmaplan laget stortrivs och här har man tagit 13 av 15 poäng hitills. Enda poängtappet kom i början av säsongen och nu har man spelat upp sig och ser urstarka ut på sin hemmaplan där man har resultatraden 4-1-0 och målskillnaden 11-4 trots att man mött starka motstånd.

Motståndarna Anzhi var ett bottenlag förra säsongen men har inlett den här säsongen betydligt bättre. Jag tror dock inte lagets form kommer hålla i sig så mycket längre då man börjar spela sämre och sämre i matcherna. Det är framförallt på sin hemmaplan som laget tar sina skalper medan man på bortaplan bara mött uselt motstånd hittills. Man har plockat poäng av usla lag och förlorat mot starka lag som FC Zenit och Terek Gorzny som båda är starka hemmalag. Nu möter man det lag som är absolut starkast på sin hemmaplan hittills denna säsong och då lär det bli tufft. Man har bortaraden 1-2-2 och 4-6 i målskillnad och det skrämmer knappast hemmastarka Lokomotiv Moskva här!

Lagen har mött varandra 4 gånger under 2000-talet på Lokomotivs hemmaplan och det har slutat med 3 hemmasegrar och en oavgjord. Den oavgjorda matchen kom 2002 så det var ett tag sedan. Förra säsongen vann Lokomotiv den här matchen med 2-1.