Hemmastarka Lokeren ska ha god chans att plocka poäng av Cercle Brugge i den här matchen.

Lokeren – Cercle Brugge
Mitt tips: 1
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.00

Här har vi ett möte mellan ett mycket starkt hemmalag och ett svagt bortalag. Hemmalaget Lokeren ska ha mycket goda chanser att plocka alla poängen här idag.

Lokeren har 7-1-1 som resultatrad på sin hemmaplan och en fin målskillnad på 17-9. Faktum är att man vunnit de 7 senaste matcherna på sin hemmaplan så formen där är helt fantastiskt bra. Man har slagit topplag som AA Gent och Standard Liege. Nu väntar enklare motstånd och då måste chansen till seger vara mycket bra. Man fick en rejält boost för självförtroendet efter senaste matchen då man klarade 0-0 borta mot urstarka Anderlecht.

Motståndarna Cercle Brugge har som sagt inte imponerat på bortaplan och resultatraden 2-2-4 är inget som imponerar och lagets målskillnad är pinsam då man har 5-13. Det krävs en rejäl bättring om man ska ha med toppen att göra den här säsongen. Formen är inget vidare för laget då man åkte på stryk hemma senast mot Zulte som kunde ta sin andra bortaseger för säsongen. Idag ställs man inför en tuff utmaning och jag tror man får stora bekymmer med Lokeren här.