Vi åker vidare till Eastbourne och England där vi hittar den andra gräs turneringen i veckan och här ställs gräs specialisten Micheal Llodra mot hardcourt fantasten Denis Istomin. Llodra har stort övertag i denna matchen enligt mig och jag kommer att hugga han!

  • Matchen: Llodra – Istomin
  • Liga: ATP Eastbourne
  • Speltips: Llodra att vinna matchen.
  • Odds: 1.65 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 12.05

 

Micheal Llodra ifrån Frankrike är en av mina favoriter på gräset då han alltid presterar på det. Han har en enorm serve och en av världens bästa volleys och det är perfekta attributer på detta underlaget då det passar serve volley spelare utomordentligt. Han kom till kvartsfinal förra året i Wimbledon där han åkte ut emot Djokovic då han fortfarande var omänskligt bra och gjorde en bra match då. Han kommer att ta denna matchen om han inte har siktet inställt på Wimbledon vilket jag inte tror han har.

Denis Istomin ifrån Uzbekistan är en spelare som trivs allra mest på hardcourt. Han är inte en sådan rörlig spelare och han trivs inte mot spelare som spelar aggressivt som just Llodra gör med sitt serve volley spel. Istomin har inga bra passerings slag och det kommer han att få jobba med hela matchen då Llodra är en av dom som går på nät mest på touren. Denis har en helt okej första serve och andra men resten sviktar lite när det börjar gå lite snabbare vilket det gör på detta underlaget.

Jag tror att Llodra kommer att ta detta ganska enkelt och jag har en bra feeling inför detta spelet.

Lycka till!

/Lidde