Detta är en intressant match på förhand då man inte riktigt vet vart man har Milos, med tanke på att han vill nog inte köra slut på sig här då Toronto väntar och det är bra mycket viktigare att prestera där.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Washington
  • Match: Hewitt – Raonic
    Spel: Över 22
  • Odds: 1.71@ Pinnacle
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 00:00

Överspelet här tycker jag ligger fel oddsmässigt och det kommer vi att ändra på för man märker att Hewitt gillar underlaget som det spelas på och han ger alla spelare något att bita i. Han spelar 50% av sina matcher över 22 och då ska man tänka att han krossar de sämre spelarna och det är mot spelare de tyngre spelarna som han bjuder upp till en kamp. Nu när han möter Milos som tänker på Toronto och det är där han ska göra sitt.

 

Det såg vi inte minst igår när han mötte Jack Sock där han vann med 2-0 dock efter två tiebreaks. Kanadensaren ligger även han på 50% över 22 och han blandar mot alla typer av motståndare där han även får det till ett tredje set mot de lite sämre. Serven är det inget fel på utan agerar lite tveksamt i sitt spel och får för sig att ta dumma beslut ibland, han är fortfarande ung och har mycket framför sig däremot så ser det bra ut för vårat spel med detta i åtanke.

Inbördes möten har det blivit minst 22 games i dem två matcherna som de har mött varandra.

OBS! Denna spelas inatt, 00:00.

_______________________________________________________________________
Häng med på tugget på twitter. Haegge1 heter jag där!